Eef Bons No Impact Week ambassadeur

fotovoor (1)Wat doe jij/jouw organisatie? Onze organisatie, de Amstel Academie, is een opleidingsinstituut voor Medisch Ondersteunende Opleidingen, Verpleegkundige Vervolgopleidingen, Bij- en nascholingen en verschillende leiderschapstrainingen. Wij werken samen met ziekenhuizen in een groot deel van Nederland (Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland, Drenthe, Groningen, Friesland). Mijn functie binnen de Amstel Academie is vakdocent anatomie/fysiologie.

EefBons

Waarom doen jullie mee met No Impact Week?  Om meerdere redenen. We zijn benieuwd of we hiermee het bewustzijn bij onze medewerkers kunnen vergroten en of we onze impact als organisatie die week kunnen verkleinen door de medewerkers iedere dag uit

te dagen om mee te doen. Dit kan tot gevolg hebben dat we volgend jaar weer meedoen, dat mensen hun gedrag gaan veranderen en als extraatje zou het medewerkers dichter bij elkaar kunnen brengen door gezamenlijke doelen te stellen.

Wat gaan jullie doen in de aanloop naar en tijdens No Impact Week? Ter voorbereiding hebben we afgelopen dinsdag samen de film No Impact Man gekeken. De  collega’s vonden de film erg inspirerend en we hebben nog wat ideeën opgeschreven die we tijdens de week uit kunnen voeren. Het geeft genoeg reden tot discussie.

Tijdens de week zal er steeds een dag van te voren een mail verstuurd worden met de uitdaging voor de dag daarna (zodat iedereen zich voor kan bereiden). Ook zullen er overal in het gebouw posters opgehangen worden met ‘reminders’. Bijvoorbeeld bij de koffieautomaat een poster met de tekst: ‘Denk je er aan om een mok in de houder te plaatsen?’ (ter voorkoming van het krijgen van een plastic beker met koffie, thee, etc.).

Hoe willen jullie andere deelnemers inspireren vanuit jullie eigen achtergrond? Als ambassadeur heb ik het initiatief genomen om binnen de organisatie het voorstel te doen voor No Impact Week. Ik hoop zelf om anderen te inspireren vanuit mijn passie voor duurzaamheid en verantwoord omgaan met onze omgeving. Naast dit werk heb ik een klein eigen bedrijf waarin duurzaamheid de basis vormt van alle keuzes die ik maak.

Verder nog leuke dingen te melden? Dat mijn bedrijf BONs MASSAGEs heet en je van harte welkom bent op vrijdagen?

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s