Win een Leuk Groen Kinderboek

cover low impact manLow Impact Man Steven Vromman schreef voor kinderen het boek ‘We hebben maar één planeet’. Dit positieve boek staat vol met leuke duurzame ideeën voor kinderen vanaf ongeveer 10 jaar en is ontzettend mooi geïllustreerd door Tine Van den Bosche, die voor dit boek eco illustraties maakte met  inpakpapier, oude posters en tijdschriften! Steven Vromman is de Vlaamse No Impact Man en houdt zich bezig met duurzaamheid in de brede zin.

boek low impact man

Dit boek is leuk geschreven en moedigt kinderen echt aan om zelf aan de slag te gaan met duurzaamheid aan de hand van leuke activiteiten zoals ‘Zelf papier maken’ en ‘kamperen’!

Wij verloten in de No Impact Week 3 boeken aan kinderen met de leukste, vrolijkste, meest rake uitspraken  over duurzaamheid! Ook zo trots op jouw kinderen en hoe ze de No Impact Week beleven? Laat het ons weten en stuur de leukste uitspraak van jou kind, buurkind, neefje, nichtje, kind uit je klas naar info@noimpactweek.nl. Wij laten op 17 maart weten wie er heeft gewonnen!

PS Natuurlijk kan je ook de No Impact Week bijlage over NIW met Kids bekijken!

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s