NIW ambassadeur & IVN’er Ineke Winkel

Amersfoort DuurzaamIneke Winkel van IVN Amersfoort is dit jaar ook ambassadeur voor de No Impact Week! Zij zet zich actief in voor duurzaamheid in de regio Utrecht.

Wat doe jouw organisatie? IVN zet zich in voor natuureducatie en duurzaamheid. IVN Amersfoort heeft o.a. een werkgroep duurzaamheid. We zijn actief in het Platform Amersfoort Duurzaam, organiseren doe-workshops duurzaamheid en duurzaamheidscafé’s en doen mee aan allerlei landelijke en lokale acties (zoals voor bijen).

Waarom doen jullie mee met No Impact Week? We willen zelf zo duurzaam mogelijk leven. Het wordt een sport om zo weinig mogelijk onnatuurlijke spullen te gebruiken en energie te besparen. Zelf dingen maken, delen, ruilen, eenvoudig leven, lekker bezig zijn. Het is creatief, spiritueel, rijk aan contacten en leerzaam.

Wat gaan jullie doen in de aanloop naar en tijdens No Impact Week? We organiseren op 7 maart met het Humanistisch Verbond samen de avond NO IMPACT – 100% genieten met live klezmermuziek, de No Impact Man film, een kleding- en boekenruil, repaircafé en biologische proeverij. Wordt leuk!

Hoe willen jullie andere deelnemers inspireren vanuit jullie eigen achtergrond? Laten zien en ervaren dat leven in harmonie met de natuur een zuiver gevoel geeft, richting geeft, verrijkt en verbindt en dat je evengoed lekker lol kan hebben. Concessies, zoals niet meer vliegen, zijn niet erg als we daarmee de aarde leefbaar en mooi houden. Je hoeft niet alles met eigen ogen te zien of alles te bezitten.

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s