Workshop NIW tijdens ‘Duurzaam Leven? Gewoon doen!’ 22/9

Voor iedereen die geïnteresseerd is in duurzaamheid op lokaal niveau organiseert IVN, in samenwerking met de Gelderse Natuur en Milieufederatie, op zaterdag 22 september de inspiratiedag ‘Duurzaam Leven? Gewoon doen!’ op de Wageningen Universiteit. Een dag waarop deelnemers kennis kunnen maken met initiatieven op het gebied van duurzaamheid. En handvatten krijgen aangereikt om zelf op lokaal niveau duurzame activiteiten te kunnen organiseren.

Vaker fietsen, consuminderen, samen met de buren energie opwekken. Veel mensen gaan zelf aan de slag met duurzaamheid. Ze zien de voordelen van bewust leven en doen wat bij hen past. Tijdens deze Inspiratiedag kunnen eigen ervaringen met elkaar worden gedeeld, en kan er contact worden gelegd met andere geïnteresseerden om projecten op te zetten en te versterken.

De dag is bedoeld voor duurzame regionale initiatieven, groene vrijwilligers en iedereen die geïnteresseerd is in lokale duurzaamheid.

Programma
De dag wordt geopend door Jan van Betten, oprichter van het duurzame consumentenplatform Nudge. Hij vertelt het inspirerende verhaal van Nudge. Hoe het begon, waarom het werkt, welke mensen meedoen en welke concrete resultaten worden bereikt. Daarna volgen er twee workshopsessies, waarin inspiratie kan worden opgedaan en contacten kunnen worden gelegd. Informatie over de workshops vind je hier.

Inschrijven
Wil je meer informatie of je inschrijven voor de Inspiratiedag? Ga naar het aanmeldformulier.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Workshop NIW tijdens ‘Duurzaam Leven? Gewoon doen!’ 22/9

  1. rayhan zegt:

    We moeten meer bewust worden van de emotionele aksamadera. Ze realiseren zich niet dat ze zijn onze troeven. Er moet voor die we hebben. We sacetanatai kunnen hun leven meer anandamukhara………………

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s