Meld je aan & win deze week kaartjes voor kledingruil Little Green Dress

Little Green Dress is de grootste kledingruilorganisator van Nederland, die bewijst dat het adagium ‘van ruilen komt huilen’ tot het verleden behoort. Het eerstvolgende feest staat gepland op 11 december in Utrecht en jij kan erbij zijn! Onder de mensen die zich deze week aanmelden voor No Impact Verloten we 2 kaartjes voor de Give it Forward Kledingruil. 

Op dit gezellige modefeest slaan de deelneemsters drie vliegen in één klap: de portemonnee wordt gespaard, het verlangen naar nieuwe kleding wordt vervuld en tenslotte redden we textiel van de afvalberg. Echt alle ingeleverde kleding komt goed terecht, want de ongeruilde items gaan naar Het Huis van de Vlinders en Dress for Success Utrecht. De eerste maakt van kleding en ander textiel prachtige mode- en interieuraccessoires en de tweede steekt werkzoekenden met een beperkt budget in gepaste sollicitatiekleding. Er blijft dus niets over voor de vuilverbrander. Meer info vind je op www.littlegreendress.nl

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Meld je aan & win deze week kaartjes voor kledingruil Little Green Dress

  1. Camille zegt:

    Het is inderdaad leuk dat dergeljike organisaties bestaan! In België organiseert de vzw ‘Swishing’ kledingruilevents. Fashion en tegelijk je ecologische voetafdruk verminderen, fantastisch niet?!

  2. Annemarieke zegt:

    Ja, lijkt me super leuk om bij te zijn.ik ben er heel erg voor om kleding te “recycelen ” om het zo maar te zeggen en je wordt er ook nog eens super blij van hem!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s