Algemene voorwaarden & disclaimer

Deze website wordt beheerd door IVN – Instituut voor Natuureducatie & Duurzaamheid

Toegang tot en gebruik van de No Impact Week NL website is onderworpen aan deze algemene voorwaarden. Door contact te leggen en te behouden met No Impact Week NL website stem je in met deze voorwaarden.

De No Impact Week NL website en alle informatie, beelden, merken, logo’s, iconen met betrekking tot IVN worden geopenbaard op basis van bij de beheerder van de No Impact Week NL website bekende gegevens.

IVN kan echter niet instaan, en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de juistheid, betrouwbaarheid en compleetheid van de Informatie, noch kan IVN instaan voor de geschiktheid van de Informatie voor een bepaald doel. IVN kan eveneens niet garanderen dat de No Impact Week NL website en voor de site gebruikte servers vrij zijn van computervirussen en aanvaarden hier geen aansprakelijkheid voor.

IVN behoudt zich het recht voor om de No Impact Week NL website en deze algemene voorwaarden te allen tijde te wijzigen, aan te vullen, te corrigeren en eventueel te beëindigen. We raden dan ook aan om de No Impact Week NL website en de algemene voorwaarden regelmatig te controleren.

Aansprakelijkheid
IVN sluit elke aansprakelijkheid uit voor elke vorm van directe of indirecte schade die voortvloeit uit het (al dan niet succesvol) contact leggen met en gebruiken van de No Impact Week NL website of voor schade die voortvloeit uit de Informatie en de inhoud van de No Impact Week NL Website.

Links
De No Impact Week NL Website bevat links en verwijzingen naar andere websites. Voor de inhoud van deze andere websites kan IVN evenmin verantwoordelijkheid dragen. Ons beleid m.b.t. ‘cookies’ en privacybescherming is op deze andere websites niet van toepassing.

Intellectueel eigendom
IVN of haar licentiegevers, het No Impact Project in de Verenigde Staten, zijn eigenaar van de Informatie, welk eigendomsrecht internationaal wordt beschermd door wetten en regels. De Informatie mag uitsluitend voor persoonlijke, niet commerciële toepassingen worden gebruikt. Het is niet toegestaan de Informatie in enigerlei vorm te verspreiden of verveelvoudigen, anders dan voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.

Privacy bescherming
Door het invoeren van persoonlijke gegevens op de No Impact Week NL website ga je er mee akkoord dat deze persoonlijke gegevens worden opgeslagen in een of meerdere databases. IVN respecteert jouw privacy en zal er voor zorgen dat jouw persoonlijke gegevens zoals opgenomen in deze databases zorgvuldig worden behandeld. De systemen en programma’s waarmee je persoonsgegevens worden verwerkt en opgeslagen, zijn beveiligd volgens de huidige technologische stand. Op verzoek kunnen de betreffende gegevens eventueel worden verwijderd.

De No Impact Week NL website zal de door jou aangeleverde persoonlijke gegevens alleen gebruiken om je van informatie over No Impact Week NL te voorzien. De door jou aangeleverde persoonlijke gegevens worden niet aan derden verstrekt, tenzij je daarvoor toestemming geeft op het aanmeldformulier voor No Impact Week 2013. Statistische informatie en andere onpersoonlijke gegevens over de No Impact Week NL Website en haar bezoekers kunnen wel aan derden ter beschikking worden gesteld.

Op gedeelten van de site die informatie bevatten die door andere gebruikers van de site is vermeld, hebben wij geen controle. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke informatie. Wij behouden ons het recht voor dergelijke informatie zonder voorafgaande mededeling op elk door ons gewenst tijdstip naar ons eigen goeddunken te redigeren of van de site te verwijderen.

Toepasselijk Recht
De Nederlands Wetgeving ten aanzien van de Privacy Bescherming is van toepassing. Ook overigens is Nederlands recht van toepassing op de No Impact Week NL website. Eventuele geschillen kunnen uitsluitend worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in het Arrondissement Amsterdam.

Ontwikkeling
Deze website is gebouwd m.b.v. de software van WordPress. Lees meer over het privacy-beleid van WordPress op deze pagina.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s